Idrettsarrangementer

Foto: X Games Norway. Utøver: Roope Tonteri

X Games Norway

S Plan er ansvarlig for planlegging og ledelse av publikumssikkerheten for X Games Norway. Arrangementet har siden 2016 blitt arrangert i Oslo, på Hafjell og på Dombås og er et av verdens mest sette idrettsarrangementer på TV.
X Games er en årlig konkurranse innen en rekke grener kategorisert som actionsport.
X Games Norway kombinerer både vinter- og sommersporter, og har gjennomført konkurranser for Ski, Snowboard, Skateboard og MotoX. I Norge arrangeres X Games av det norske selskapet SAHR Production.

Holmenkollen Skifestival

Holmenkollen Skifestival er årets høydepunkt i Norges Nasjonalarena Holmenkollen, med blant annet WorldCup sesongavslutning for langrenn med 30km kvinner og 50km menn, i tillegg til kombinert og hopp.

S Plan er for arrangementet i 2022 engasjert til å lede skifestivalens koordineringsarbeid for en trygg publikumsopplevelse i de ikke-billetterte områdene. Dette inkluderer blant annet revidering og utvikling av alt sikkerhetsplanverk og organiseringen av sikkerhets- og beredskapsarbeidet, lage analyser og plan for publikumshåndtering, dialog og koordinering med eksterne aktører, øvelser internt og eksternt samt sikkerhetsledelse under gjennomføring.